Kosmetisk ögonbrynstatuering

Till-/ombyggnation

Din titel går här

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ombyggnation av Mullers Mekaniska - Borås 2018/19

Jensen of Sweden 2250m², 450m² kontor, 1350m² lager - Borås 2019/20

Nyproduktion

Kontorshus 300m² Nilörn - Borås 2018/19

Industrifastighet 1100m² lager, 200m² kontor - Nordskogen Borås 2021

Renovering/Restaurering

Fritidshus Glommen 100m², tillbyggnad 30m², Pool + bastubyggnad 15m²

Tillbygge Leatorp 2021, vinkällare, utekök, pool, apparatrum

Tillbygge | Attefall, SPA, terrass - Sjömarken, Borås 2018/19

Lenbergs Juridik 175m² Freja 8 - 2019/20

Kosmetisk ögonbrynstatuering

Är du trött på att behöva stå och måla dina ögonbryn varje morgon? Spara tid genom att göra kosmetisk tatuering. För dig som antingen har obefintliga bryn, vill ha fylligare eller bara vill ha fina formade är permanent makeup den perfekta lösningen för dig.
Oavsett tid på dygnet eller säsong känner du dig alltid fin och fräsch. Om du är intresserad av att tatuera ögonbryn rekommenderar vi den nya och revolutionerande 3D-metoden. Du kommer knappt att kunna skilja tatueringen från riktiga strån!
Microblading även kallad kosmetisk tatuering är med ett unikt patenterat manuellt verktyg och tillsammans med stråtekniken ger dig ett väldigt naturtroget resultat som varar i ca 1-3 år. Hållbarheten kan variera lite från person till person då alla har olika hudtyp, ålder och livsstil. Behandlingen är skonsam mot huden och näst intill smärtfri, men vi applicerar ändå alltid bedövning på våra kunder. Våra pigment ändrar inte färg med tiden utan avtar naturligt samt är godkända av läkemedelsverket och behandling utförs endast av certifierade terapeuter.

Nu finns det även valmöjlighet att få ett mer fylligare, sminkat utseende på brynen. Det är med hjälp av en metod som kallas ombre/powder brows. Där behandlingen går till på samma sätt som stråtekniken fast med andra nålar. Denna behandling passar alla hudtyper (torr, mogen, känslig, fet hy osv.) Men även där varierar hållbarheten från person till person.

Viktigt att tänka på innan behandlingen

Dagen innan, ta det lugnt med solning och alkohol. MINST 3 timmar innan behandling ska du undvika koffein, Ipren eller Treo. (Men helst även där undvika sen dagen innan för bästa resultat).

Du skall inte ha vid behandling:

En gammal bryntatuering

Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare krävs en konsultations tid först (gäller även på påfyllnad). Just för att vår terapeut ska kunna avgöra om det är möjligt att genomföra en 3D ögonbryn/microblading behandling eller ej.

  • Vara Gravid
  • Äta blodförtunnande medicin
  • Ha sår, utslag eller eksem på området
  • Ha ngn blodsmittande sjukdom
  • 18 -års åldersgräns
Vi börjar behandlingen med att tillsammans bestämma en passande färg och form. Vi siktar alltid på att det ska se naturligt ut och framhäva ögonen och ansiktets egna drag. När båda känner sig nöjda börjar terapeuten tatuera strå för strå och ett naturligt, fylligare ögonbryn skapas.

Efter att vi tatuerat dina bryn ska du i 7-10 dagar applicera AD-krämen (som du fick med dig hem efter behandlingen) morgon och kväll samt i ca 14 dagar efter behandlingen undvika stark sol samt solarium, extrem kyla och hårda vindar. Inte bada i pool, bastu. Samt undvik att utföra grövre peeling av huden vid och runt behandlade områden. Låt det tatuerade området läka i lugn och ro.

Priser

Kosmetiskt tatuering

Stråtekniken erbjudande 2500kr inkl.ett återbesök ( ord. pris 3700kr )

Powder /Ombre brows erbjudande 3000kr inkl.ett återbesök ( ord. pris 5000kr )

I vissa fall kan det behövas mer en ett återbesök, beroende på hudtyp, ålder, kroppens imunsystem, livsstil mm. Då beställer man en touch up till en kostnad av 500kr (gäller inom 90 dagar efter första behandling.) Därefter är det en refill som gäller till en kostnad av 1000kr. Frågor om detta ring gärna till salongen och prata med Elin eller maila info@salongmarie.se

Kontakta oss

033 - 14 14 14

info@byggbroderna.se

felanmalan@byggbroderna.se

Meddelande/Offertförfrågan

Kontakt